ОНЛАЙН КУРС

Как да спрем да избухваме с децата

Постигнете спокойно, приятно и ефективно възпитание, за да отглеждате щастливи деца.

Този курс е създаден да помогне на родители с деца на всякаква възраст да управляват своите емоции и реакции за по-спокойно и любящо възпитание.


Ако сте готови да научите как да се справяте с гнева и вината и не искате повече да отлагате:

Здравейте, аз съм Деница, и обучавам родители като вас на стъпка по стъпка техники за по-спокойно родителство. Ако децата понякога ви влудяват и реагирате по начин, който не ви харесва, „Как да спрем да избухваме с децата“ ще ви даде практични инструменти и прозрения, за да преобразите стила си на възпитание в наистина позитивно.

В този курс ще научите как точно да развиете своята емоционалната регулация, за да можете да се справяте с ежедневните предизвикателства с любов и разбиране. Така ще дадете чудесен пример и на децата. Резултатът? Всички в семейството са по-спокойни.

Абсурдно е да чакаме децата да коригират поведението си, за да сме спокойни ние.


Само когато овладеем собствените си емоции и поведение, можем да подкрепим децата да се държат по-добре.

Сега вероятно се чудите:

Чувала съм всички тези въпроси от родители преди... и аз самата съм ги задавала. Крещях на сина ми (тогава на 1г) и после се чувствах превъзмогната от вина. Обърнах се към позитивното възпитание и себеразвитие и открих, че с нови знания, разбиране и практически инструменти всеки може да стане по-спокоен родител.


Може би като мен сте опитвали да задържите емоциите си със силата на волята, но сега е време да развиете истински умения и да внесете ново усещане в ежедневието си. (И най-накрая да се освободите от чувството на вина след не-толкова-мили моменти с децата.)

"КОГАТО РЕАГИРАМЕ ПРЕКАЛЕНО ОСТРО, ТОВА Е СИГНАЛ ЗА ТОВА КОЛКО СМЕ СЕ ОТДАЛЕЧИЛИ ОТ СВОЯ ЦЕНТЪР."

- Др. Шефали Тсабари

"Как да спрем да избухваме" е за вас ако

СТЕ ИЗМОРЕНИ ОТ ПОВТАРЯНЕ И КРЕЩЕНЕ

и следващото ги чувство на вина...

Ефективното възпитание започва с нашето собствено спокойствие. Когато сме спокойни, можем да се свържем с децата, да разберем техните трудности, да ги подкрепим с емпатия и да поставим граници с любов. Това са стъпките за решаване на всякакви проблеми.

Ако кимате утвърдително, докато чувствате стреса от родителството, останете с мен, защото искам да ви покажа какво е възможно за вас и вашето семейство. С „Как да спрем да избухваме с децата“ ще ви водя през стъпките, за да преминете от стресирани и виновни към спокойни и уверени, позволявайки ви да подкрепите емоционалното здраве на децата си.

В края на този курс:

Ще имате ново разбиране за емоциите

Фрустрацията, гневът, тревожността, вината имат смисъл и когато ги разберем по-добре можем да извлечем ползите, а не просто да се чувстваме сякаш тези емоции ни управляват.

Ще знаете как да намалите стреса в ежедневието

Докато част от източниците на срес са извън наш контрол, то има много начини да си помогнем и намалим други източници на стрес. Това директно увеличава капацитета ни на търпение към децата.

Ще знаете как да се успокоите в трудни моменти

Начинът, по който говорим на себе си, има осезателен ефект върху емоциите - може да ги разпалва или потушава. Също се проявава в начина, по който говорим и на децата!

Ще трансформирате своя вътрешен глас

Начинът, по който говорим на себе си, има осезателен ефект върху емоциите - може да ги разпалва или потушава. Също се проявава в начина, по който говорим и на децата!

Ще знаете точно какво да кажете след избухване

Хора сме и колкото и да се стараем, пак ще правим грешки. Но можем да възстановим връзката с децата с искрено извинение и така дори да дадем добър пример за поведение.

Ще имате ясен план за действие и следващи стъпки

Няма да ви лъжа - емоционалната регулация не е нещо, което правим веднъж. Затова ще си изградите индивидуален план, точно какво да упражнявате, за да продължите да развивате това умение.

ОБРАТНА ВРЪЗКА

Какво казват предишни участници

КАК ДА СПРЕМ ДА ИЗБУХВАМЕ

Какво е включено

Видео уроци

Около 5 часа видео лекции, които да гледате или слушате в удобно за вас време.

PDF за преговор

Ще получите и "учебник" в PDF формат за удобен преговор

Безсрочен достъп

Край на притесненията "ами ако нямам време да гледам". Може да се връщате към материалите, когато пожелаете.

Индивидуална подкрепа

Ако се появат въпроси или ситуации, които искате да обсъдим, може да ми пишете през чат за допълнителни насоки.

БОНУС

Вторият родител участва безплатно - така може да учите и практикувате заедно!

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Ако гледате материалите и не сте доволни, може да получите 100% от таксата обратно. (Валидно за 30 дни след закупуване на курса).

Знам, че осъзнавате колко важни са спокойствието, емоционалната регулация и създаването на позитивни навици във възпитанието. Също така знаете, че тези части от пъзела на вашето родителство ще преобразува взаимоотношенията ви, така че децата да чувстват повече любов и подкрепа, а вие да се чувствате по-щастливи със себе си.


Създадох „Как да спрем да избухваме с децата“, за да не се налага никога повече да се хващате за главата от отчаяние, и за да можете да постигнете и надминете целите си като родител в дългосрочен план.


Ако сте си мислили, че позитивното възпитание е непостижимо в някои ситуации, „Как да спрем да избухваме с децата“ е точно това, което ви трябва.

Готови ли сте?

© Мили Думи 2024 | Политика за поверителност | Контакт: info@milidumi.com